Företagsmassage

Visste du att:

  • en av fyra yrkesaktiva har ont i axlar eller armar på grund av sitt arbete
  • de totala kostnaderna för sjukskrivning, förtidspensionering och rehabilitering är i Sverige över en miljard kronor
  • utöver kostnaderna för sjukersättning som belastar företagen de två första veckorna, tillkommer produktionsbortfall samt ökad belastning på övrig personal

Förebygg i god tid. Kontakta oss för information och offert.

Behandlingsmetoder

Svensk klassisk massage
En djupgående massage som ger din muskulatur ökad cirkulation och avslappning och du får en varm och energifylld känsla i kroppen. Massagen är särskilt lämpad för dig som har eller har haft någon form av muskulära besvär. Regelbunden massage ökar ditt fysiska och psykiska välbefinnande genom att hålla borta trötthet samt förebygga smärta i bl.a. axlar, armar, rygg och nacke. Musklerna blir smidigare, kretsloppet och immunförsvaret stimuleras och massagen hjälper kroppen att rensa ut avfallsprodukter. Det ökar musklernas förmåga att arbeta och därmed din rörlighet.

Triggerpunkter
Triggerpunkter är en eller flera hyperirritabla punkter i en muskel och behandlingen används när musklerna är spända. Smärtan är alltid på ett bestämt ställe beroende på vilken muskel som är drabbad. Genom trycket bryter man den ”onda cirkeln”.

Thoracal Mobilisering
Behandlingen görs enligt Lotorpsmetoden och kallas även andningsmassage. Den kan vara lämplig för personer med bland annat luftrörsproblem, andningssvårigheter, astmalika problem, KOL, doftallergier och svår hosta. Massagen bygger på att bröstkorgens muskulatur masseras och stor vikt läggs på andningsmuskulaturen. I behandlingen ingår även att koppla in muskulaturen i rätt ordning vid ut och inandning. Du får även instruktioner för hemövningar som är viktigt för behandlingen.

Kontakt

Tel: 0704-124723
Maila oss

Fakturaadress:
Sjöhåla 440
442 71 Kärna